Aleea Industriilor nr 5, Buzău | +40 238 716 788
 • English
 • Română

Over 20 Years of Experience

Despre Constam Procesare Oțel

Constam Procesare Oțel este unul dintre cei mai mari furnizori de produse și servicii pentru construcții civile și de infrastructură din România, specializat in fasonarea oțelului beton, producția de carcase sudate pentru piloți forați, pereți mulați, structuri tridimensionale preasamblate, distribuția de plase sudate, sârme și accesorii pentru construcții, cuple mecanice Lenton.

Constam Procesare Oțel nu oferă doar oțel beton fasonat de înaltă calitate. Compania este un partener competent în dezvoltarea de soluții noi, personalizate și eficiente pentru partenerii și clienții săi din domeniul construcțiilor de infrastructură și civile. Scopul companiei Constam Procesare Oțel este să își îmbunătățească și inoveze permanent serviciile și produsele oferite pentru a oferi clienților săi siguranță, eficiență și performanță în derularea lucrărilor de construcții. De la planificare la procesare și livrare, Constam Procesare Oțel este un partener de încredere.

Servicii și Produse

Fasonare oțel beton

Echipamente automate de procesare a oțelului beton, din colaci (ø 6-16mm) și bare (ø 8-40 mm)

Capacitate de producție instalată: aprox. 2.000 tone/lună

Carcase pentru piloți forați

Carcase sudate din oțel beton pentru armarea piloților.

Capacitate de producție instalată: cea mai mare din România, peste 1.000 tone/lună.

Pereți mulați, Grinzi, Stâlpi preasamblati

Structuri spațiale preasamblate pentru armare fundații și grinzi, stâlpi.

Capacitate de producție: 200 – 300 tone/lună.

Plase sudate, cuple mecanice, accesorii

Comercializare: plase sudate, SMN, cuple mecanice LENTON, distanțieri, scule de șantier

Consiliere tehnică

Servicii specializate personalizate

Serviciile de consiliere tehnică oferite de specialiștii companiei dau clienților și partenerilor posibilitatea de a își optimiza consumurile de oțel, de a-si eficientiza costurile și de a își planifica cu acuratețe lucrările în șantier pentru a se încadra în termenele contractuale .

Centru modern de procesare a oțelului beton

Compania Constam Procesare Oțel are două centre de procesare în România, unul în Buzău și unul în Deva, oferind astfel o rază de acoperire națională extinsă pentru clienții săi.

Centrul de procesare a oțelului beton Constam este unul de mari dimensiuni și a fost primul din Buzău și printre primii 3 procesatori dedicați din România. În perioada 2002-2003, când compania a investit în acest centru de procesare a oțelului beton, în România fasonarea de oțel beton se făcea în proporție de 90% pe șantier, cu pierderi de 5-15%.

Centrul modern de procesare a oțelului beton Constam oferă nenumărate avantaje clienților, cele mai importante fiind: calitate ridicată, reducerea riscurilor, pierderilor reduse de doar 1-4%, productivitate mărită, flux de lucru continuu și procesarea mai multor comenzi simultan.

Constam Procesare Oțel folosește în centrul său utilaje noi MEP (Italia) complet automatizate, pentru colaci, bare (producție de 1500-2000 tone pe lună) și carcase de până la 15 metri lungime (producție 800-900 tone/lună), linie dedicată pentru filetare și asamblare cuple mecanice Lenton, linie dedicată pentru pereți mulați.

Avantajele

centrelor de procesare a oțelului beton

Control

al proceselor de producție

Calitate

produse superioare calitativ

Optimizare

consum redus de otel beton

Timp

livrare just-in-time

Avantaje competitive

 • Reducerea pierderilor

  Reducerea pierderilor la fasonarea otelului beton din bare prin optimizarea proiectelor (in colaborare cu proiectantul) ținând cont de experiența acumulată pe numeroase șantiere.
 • Comunicarea permanentă

  Relația dintre echipa noastra tehnică și cele din șantiere conduce la programarea optimă a livrărilor în șantier in funcție de nevoia clientului și aduce economii importante de costuri.
 • Grad ridicat de specializare

  Nivel ridicat al know-how-ului dobândit pe parcursul celor peste 20 de ani de existenta în piața de profil.
 • Nivel calitativ ridicat

  al produselor oferite, recunoscut în piață.
 • Oferirea de consultanță

  în sensul optimizării pe proiect, compania dezvoltând în decursul timpului un Departament de Optimizări și Reproiectare.
 • Capacitate susținută

  de producție, depozitare și de livrare “just-în-time” în șantier
 • Flexibilitate

  la nivel organizațional cât și în relația cu clientul, adaptare în timp real la condițiile pieței.

  Furnizorii noștri

  Clienții noștri

  Date Companie

  Adresa
  Aleea Industriilor nr 5, Buzău

  Telefon:
  +40 238 716 788

  J10 / 276 / 2015
  RO 34318948
  RO20 RZBR 0000 0600 1813 1370
  Raiffeisen Bank