Aleea Industriilor nr 5, Buzău | +40 238 716 788
  • English
  • Română

Misiunea companiei 
Constam Procesare Oțel

Construim împreună

Misiunea Companiei Constam Procesare Oțel este de a oferi permanent soluții eficiente, de calitate în domeniul construcțiilor de infrastructură și civile și să aducă valoare adăugată clienților și partenerilor săi.

Compania Constam Procesare Oțel este o afacere cu experiență de 25 de ani ce a pus mereu preț pe ideea de a dezvolta și de a construi proiecte împreună cu partenerii săi și cu impact pozitiv în comunitate.

Viziunea

Performanța

Compania Constam Procesare Oțel își propune să își păstreze și să își întărească poziția de lider din top 3 la nivel național procesarea de oțel beton și producție de carcase pentru piloți forați, adăugând valoare afacerilor clienților și crescând împreună cu aceștia.

Valorile noastre

Constam Procesare Oțel asigură egalitate de șanse pentru angajați, clienți și parteneri, excluzând orice tip de discriminare. Constam Procesare Oțel se angajează să acționeze mereu conform legii, să ducă la îndeplinire cu consecvență și verticalitate ceea ce promite și să-și asume responsabilitatea legală și comunitară în ceea ce privește deciziile și acțiunile sale. Managementul companiei are și impune o conduită de lucru corectă, onestă, echitabilă, conform valorilor companiei și legislației în vigoare.

SIGURANȚĂ

Siguranța angajaților este o prioritate pentru Constam Procesare Oțel, motiv pentru care normele și reglementările din domeniu sunt respectate și verificate permanent și cu seriozitate. Toate reglementările interne sunt concepute pe principiul acțiunii preventive și a dezvoltării durabile. Astfel, compania asigură și siguranța proiectelor, produselor și serviciilor oferite dar și siguranța clienților și partenerilor săi.

EFICIENȚĂ

Întreaga echipă a companiei Constam Procesare Oțel se concentrează zi de zi pe obținerea celui mai bun rezultat posibil, în cel mai scurt timp, spre beneficiul tuturor părților interesate. Serviciile de consiliere tehnică oferite de specialiștii companiei dau clienților și partenerilor posibilitatea de a-și optimiza consumurile de oțel, de a-și eficientiza costurile și de a-și planifica cu acuratețe lucrările în șantier pentru a se încadra în termenele contractuale.

INOVAȚIE

Constam Procesare Oțel își desfășoară activitatea într-un sector inovativ din domeniul construcțiilor și este permanent în contact cu noile tehnologii și cerințe. În acest sens, compania folosește echipamente și programe moderne și se informează mereu despre soluții noi ce pot aduce valoare adăugată clienților.

CALITATE

Produsele și serviciile oferite de Constam Procesare Oțel sunt definite în primul rând de calitate, acesta fiind un angajament luat de întreaga echipă încă de la începuturile activității. Află mai multe despre certificările care atestă calitatea.

CORECTITUDINE

Atât în relația cu clienții dar și cu toți ceilalți parteneri, furnizori, angajați și colaboratori, compania Constam Procesare Oțel își propune să ofere permanent un nivel ridicat de corectitudine, integritate și respect reciproc. Produsele și serviciile promise sunt livrate la timp, la prețul corect, conform condițiilor contractate. 

COMUNITATE

Compania Constam Procesare Oțel este permanent interesat și implicat în viața comunității în care își desfășoară activitatea, motiv pentru care a reinvestit frecvent resurse în cultură, sport, educație, tineri performanți cu potențial și organizații non-profit locale. Află mai multe despre asta: Responsabilitate socială.

Date Companie

Adresa
Aleea Industriilor nr 5, Buzău

Telefon:
+40 238 716 788

J10 / 276 / 2015
RO 34318948
RO20 RZBR 0000 0600 1813 1370
Raiffeisen Bank