Aleea Industriilor nr 5, Buzău | +40 238 716 788
  • English
  • Română

About Constam Group

Grupul Constam este unul dintre cei mai reprezentativi jucători din domeniul construcțiilor din România, cu o experiență de 25 de ani bazată pe valori precum corectitudine, eficiență, inovație și responsabilitate socială. Grupul Constam furnizează servicii și produse din domeniul construcțiilor pentru proiecte importante de infrastructură precum Autostrada Soarelui, tronsoane de autostradă Sibiu – Deva – Lugoj – Arad -Nădlac, fundațiile a 55% dintre centralele eoliene din România și numeroase clădiri de birouri, comerciale sau rezidențiale. Compania a luat naștere în 1996 în Buzău, ca o afacere de familie, orientată către domeniul construcțiilor și s-a dezvoltat în baza unei strategii orientate către eficiență și nevoile clienților, in beneficiul tuturor părților interesate. Grupul Constam oferă astăzi, prin contribuția echipei de 150 de angajați, servicii și produse de calitate pentru construcții civile și de infrastructură prin intermediul celor trei divizii: Constam Procesare Oțel, Constam Ambient și Constam Imobiliare.

Grup Constam în prezent
Divizii

Constam Procesare Oțel

Constam Procesare Oțel este unul dintre cei mai mari furnizori de produse și servicii pentru construcții civile și de infrastructură din România, specializat pe fasonare oțel, carcase pentru piloți forați, pereți mulați și structuri tridimensionale preasamblate, plase sudate, sârme și accesorii complementare pentru construcții, cuple mecanice Lenton și altele.

Constam Ambient

Constam Ambient este un furnizor important de materiale de constructii pentru amenajare interioară și instalații în Buzău, specializat pe soluții de calitate și consiliere personalizată oferită de consultanți experimentați. În magazinul Constam din Buzău, clienții găsesc o gamă de produse de peste _____ de repere: pardoseli și placări ceramice, instalații termice, sanitare, electrice, materiale de bază în construcți, mobilier, soluții pentru acoperișuri.

Constam Imobiliare

Constam Imobiliare este divizia de administrare imobiliară a grupului și are la rândul său două sub-divizii: divizia de inchiriere a proprietăților din portofoliu și divizia de dezvoltare proiecte imobiliare.

Date Companie

Adresa
Aleea Industriilor nr 5, Buzău

Telefon:
+40 238 716 788

J10 / 276 / 2015
RO 34318948
RO20 RZBR 0000 0600 1813 1370
Raiffeisen Bank