Aleea Industriilor nr 5, Buzău | +40 238 716 788
  • English
  • Română

CPO Services & Products

Automatizare și eficiență

Întreaga noastră linie de producție este complet automatizată, permițând etichetarea electronică a fiecărei comenzi. În acest fel îmbunătățim controlul riguros al producției, mărim viteza de execuție și urmărim în timp real stadiile de comandă, de la lansare și execuție, până la livrarea în șantier.

Furnizorii noștri

Colaborăm doar cu furnizori atent selecționați, capabili să ne furnizeze materiale de înaltă calitate. Relația consolidată cu aceștia ne permite să livrăm clienților în timp util, produse și servicii „premium”, personalizate pentru fiecare proiect în parte, indiferent de complexitate. Colaborarea directă cu producătorul ne permite urmărirea strictă a trasabilității materialului, de la ieșirea lui din fabrică, până la înglobarea în beton. Controlul atent al întregului flux de producție ne asigură posibilitatea reluării secvențiale a oricărui component din orice comandă până la operatorul individual. Procesele noastre de fabricație se desfășoară respectând standardele de produs, sistemul de management al calității și cele mai înalte criterii de performanță.
Stomana
Siderom
Metinvest
Icdas
Cost
Colakorglu Metalurji

Fasonare oțel beton

Fasonare oțel beton

Prelucrăm și distribuim armături din oțel-beton cu diametre curpinse între 6 și 40 mm, iar liniile automate de producție ne permit execuția unui numar nelimitat de forme geometrice, în funcție de specificul fiecărei comenzi. Fiecare pachet de bare este prevăzut cu o etichetă de identificare, pentru a facilita asamblarea rapidă în șantier.

Sunt numeroase avantaje ale utilizării oțelului-beton fasonat într-o fabrică specializată, față de prelucrarea în șantier. Amintim doar cateva dintre cele mai importante aspecte ale procesării armăturilor într-un service center specializat:


Viteză de execuție și livrare
Producția automatizată presupune o execuție rapidă, reducând drastic timpii alocați fasonării direct în șantier, în fiecare stadiu de construcție.
Eliminarea pierderilor tehnologice
Software-ul integrat de precalcul și optimizare este cel mai eficient mod de a minimiza pierderile rezultate la procesare, reducând semnificativ cupoanele inutilizabile.
Calitatea superioară a produsului
Oțel-betonul utilizat în fabrica PROCEMA se supune celor mai înalte standarde de calitate de pe piață, însemnând că orice serie de materie urmărește trasabilitatea până la origine.
Aprovizionare “Just-in-time”
Având comanda exactă la timp, necesitatea de gestiune a stocurilor în șantier dispare, odată cu costurile aferente depozitării.
Soluționarea problemei spațiului
Eliminarea necesității spațiului de stocare în șantier.
Diminuarea personalului necesar
Numărul de angajați implicați în procesul de fasonare se reduce complet, permițând concentrarea pe celelalte sarcini presante.
Monitorizare exactă
a consumului de armături pe fiecare etapă de construcție. Sistemul automatizat de comandă oferă clientului, în orice moment, informații legate de cantitatea utilizată în fiecare etapă a proiectului.
Standarde de producție
Produsele utilizate în stoc se supun standardelor de producție SR 438-3/1998, SR 438-3/2012 și ST 009/2011.

Armături disponibile și specificații tehnice

Plase sudate

Plase sudate Constam

Realizăm plase sudate în dimensiuni standard și formate speciale la cerere, cu o varietate de ochiuri, forme și lungimi. Seria standard are dimensiunile de 2 m x 6 m / 2 m x 5 m /, ochi de 100 mm x 100 mm, cu diametrele sârmei cuprinse între 4 și 8 mm.

Dimensiunile standard sunt în permanență pe stoc și pot fi livrate în 3-5 zile. Pentru mai multe detalii accesați plase.sudate@procema.ro

Structuri preasamblate

Carcase sudate

Societatea noastră produce și livrează carcase din oțel-beton pentru pereți mulați, barete, grinzi, piloți forați și alte alemente de construcție. Acestea pot fi asamblate sau preasamblate și livrate în tronsoane. Acest mod de livrare conduce la reducerea timpului de montaj, la creșterea preciziei, calității și eficienței asamblărilor acestor elemente.

Pereți mulați

Sunt elemente preasamblate rectangulare, sudate manual și/sau legate cu sârmă, de către personal autorizat, care lucrează în conformitate cu cele mai stricte norme de producție. Disponibili în dimensiuni de bare longitudinale cuprinse între 8 și 40 mm, diametrul oțel-betonului pentru etrieri variind între 6 si 25 mm și segmente de lungime de până la 17 m.

Carcase pentru piloți forați

utilizate în fundațiile construcțiilor civile, industriale, hidrotehnice, de poduri, sunt structuri preasamblate, sudate automat în mediu de gaz protector-argon.

Disponibile cu dimensiunile barelor curpinse între 8 și 40 mm, diametrul fretei între 4 și 16 mm și ochiuri variabile.

Producem și carcase speciale la cerere

Pentru mai multe detalii contactați-ne:


Sisteme de cuplare FORTEC

Pereți mulați, Grinzi Stalpi preasamblati Constam

Procema este unicul furnizor de sisteme de cuplare FORTEC din România. FORTEC este singurul sistem de îmbinare a barelor de armătură ce menține ductilitatea completă a oțel-betonului. Acest sistem de îmbinare mecanică, cu filet paralel, este special conceput pentru cuplarea armăturilor din oțel-beton cu diametre cuprinse între 12 și 40 mm. Prin procesul brevetat de forjare la rece, barele sunt pregatite pentru procesul de cuplare, filetând capetele mărite ce urmează a fi conectate. Astfel, îmbinarea barelor cap-la-cap devine un proces extrem de simplu și rapid.

Îmbinările mecanice FORTEC au fost concepute pentru a face față cerințelor tuturor codurilor și standardelor internaționale: Eurocode 2, BS 8110, DIN 1045, ACI 318, IBC, AASHTO, ASME Sec III Div.

Secțiuni stabile
Suprafața secțiunii barelor nu se reduce.
Ductilitate completă
Permite o ductilitate completă a oțel-betonului.
Instalare simplă
Sistemul de cuplare se poate strânge fără a fi necesară o cheie dinamometrică.
Cuplă standard
Utilizează o singură cuplă standard pentru toate tipurile de îmbinări (standard / de poziție).
Calitate superioară
Fabricat în conditii de înaltă calitate, pe baza unui plan strict de asigurare a acesteia, certificat ASME și ISO 9001. Produs testat de terți.
Trasabilitate
Trasabilitate completă a produsului.
Fără congestionare
Soluționează problema congestionării armăturilor.
Soluție out-of-the-box
Nu este necesară testarea suplimentară a cuplajului.

Date Companie

Adresa
Aleea Industriilor nr 5, Buzău

Telefon:
+40 238 716 788

J10 / 276 / 2015
RO 34318948
RO20 RZBR 0000 0600 1813 1370
Raiffeisen Bank